Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 05 Nisan 2017, Çarşamba 09:25 tarihinde eklendi. 2268 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da 6 tutuklama

Lüleburgaz’da 27 Mart 2017 Pazartesi günü saat 17.00’de çıkan kavgada 8 kişi 3 kişiyi sopa ve demirlerle öldüresiye dövmüştü. Kavganın sona ermesinin ardından ağır yaralanan 3 kişi Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken 8 kişi gözaltına alınmıştı.
Lüleburgaz’da 6 tutuklama

Lüleburgaz’da 27 Mart 2017 Pazartesi günü saat 17.00’de çıkan kavgada 8 kişi 3 kişiyi sopa ve demirlerle öldüresiye dövmüştü.  Kavganın sona ermesinin ardından ağır yaralanan 3 kişi Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken 8 kişi gözaltına alınmıştı.

Göz altına alınan bu 8 kişi serbest kaldıktan sonra 30 Mart 2017 Perşembe gününün akşamı  saat 19.00’da  Lüleburgaz Çeşme Meydanı’nda bulunan bir kahvehaneye silahla ve sopalarla saldırmışlardı.

Bu saldırının ardından olaya karışan  şahıslar 31 Mart Cuma günü Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalanarak göz altına alındı. Gözaltına alınan 8 kişi hafta sonu Lüleburgaz Adliyesi’nde Nöbetçi Mahkemeye çıkarıldı. Olaya karışan H.C., R.C., S.C., İ.C., T.C. ve H.T. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Tutuklanan kişilerin Kırklareli içerisinde bulunan cezaevlerine dağıtıldığı öğrenildi.

 

Haber Merkezi  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek