Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 03 Nisan 2017, Pazartesi 09:22 tarihinde eklendi. 2621 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstanbul Caddesine duba yerleştirildi

Lüleburgaz İstanbul Caddesi Eski Hükümet Binası tarafından giriş kısmına duba yerleştirilerek araç parkı ve trafik sıkışıklığının önlenmesi amaçlandı.
İstanbul Caddesine duba yerleştirildi

Bu sene içerisinde Lüleburgaz’da trafik sıkışıklığının önüne geçmek için Lüleburgaz İlçe Trafik Komisyonunun kararı doğrultusunda konulmaya başlanan dubalar İstanbul Caddesinin giriş kısmına da konuldu. Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Aslan, konuyla ilgili olarak araç trafiğinin ve acil müdahale araçlarının sıkışmaması için böyle bir uygulama yaptıklarını belirtti. Aslan, uyarılara kulak asmayan kişiler nedeniyle bu şekilde bir önlem almayı uygun bulduklarını da sözlerine ekledi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek