Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 31 Mart 2017, Cuma 09:15 tarihinde eklendi. 1253 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

80 milyon kere “Hayır”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın, 29 Mart Çarşamba Günü Güneş Mahallesinde Kahveler Meydanında ve Kuştepe’de ‘Neden hayır demeliyiz’ toplantısı yüzlerce kişinin katılımı ile yapıldı.
80 milyon kere “Hayır”

Kahveler Meydanında ki toplantıda sokağa çıkan insanlar Ata Caddesini doldurarak trafiğe kapatırken, Kuştepe’de Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya İzmir Marşı ile ve atılan havaya fişekleri ile karşılandı.

 

Burada konuşma yapan ilçe Başkanı Özgür Kaya;

“Cumhurbaşkanının parti genel başkanı olması ve siyaset yapması yanlıştır. Cumhurbaşkanı siyaset yapmaya başlarsa %51 oy almak için toplumu böler, ayrıştırır, parçalar. Siyaset uğruna “affedersiniz ermeni” diyen, “Kılıçdaroğlu'nun mezhebi ne” diyen, “Hatay’da öldürülen Sünniler” diyen siyasetçileri görmedik mi? 
16 Nisan’da hayır demezsek devletin en başı eli ile milleti böler, milleti parçalarız. Onun niçin sandıklara gideceğiz, kimse kimsenin üstün değil, hepimiz onurlu namuslu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıyız, 80 milyon kardeşiz diyerek bir kere değil 80 milyon kere hayır diyeceğiz” dedi.


Sevgi gösterileri arasında tamamlanan toplantı sonrasında Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya gençlerin daveti üzerine kahvede çay içip gençlere anayasa değişikliğini anlattı.

 

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek