Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 30 Mart 2017, Perşembe 09:26 tarihinde eklendi. 908 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’nin mahalle ziyaretleri başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın 36 köy ve 3 belde ziyaretlerinin ardından mahalle ziyaretleri de başladı.
CHP’nin mahalle ziyaretleri başladı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum çalışmaları kapsamında düzenlediği köy ziyaretleri sona erdi. Köy ziyaretlerinin ara vermeden mahalle ziyaretlerine başlayan CHP’nin ilk durağı Sevgi Mahallesi ve Durak Mahallesi oldu.

Sevgi Mahallesi ve Durak Mahallesinde toplanıp ‘Mustafa Kemal’in Askeriyiz’ sloganı atan halka konuşan Özgür Kaya; Özgür ve eşit yurttaşlar olarak, adil bir ülkede kimseyi ayırmadan, kardeşçe yaşamak istiyoruz. Bu birlikte yaşama isteğimizin önemli garantisi Cumhuriyettir ve tarafsız Cumhurbaşkanı makamıdır. Yeni düzenleme ile parti genel başkanı olacak olan cumhurbaşkanı tarafsız olamaz. Tarafsız cumhurbaşkanı olmazsa bu halk bölünür, kutuplaşır, parçalanır ve 16 Nisan’da yapacağımız oylamada eğer hayır oyu çıkmazsa tehlikeye girecek olan bir kişinin iki dudağı arasında kalacak tek adama bağlanacak olan geleceğimizdir, yıkılacak olan Cumhuriyetimizdir, dedi.

 

Uğur PİRPOR 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek