Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 14 Mart 2017, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 2018 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mazot Hırsızlığı Şebekesi çökertildi

Lüleburgaz İlçe Jandarma Komutanlığı Ekiplerince yürütülen titiz çalışmalar sonucunda Trakya Bölgesinde pek çok mazot hırsızlığına karışan çete üyelerinin çalıntı mazotu vatandaşlara sattığı tespit edildi.
Mazot Hırsızlığı Şebekesi çökertildi

Kırklareli Valiliği İl Basın Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada;

04 Mart 2017 tarihinde saat 03.00 sıralarında Lüleburgaz İlçesi Evrensekiz Beldesinde (A.K.) isimli şahsa ait tırın deposundan yaklaşık olarak 450 litre mazot çalındığı ihbarının alınması üzerine; Kırklareli İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Lüleburgaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen titiz ve gayretli çalışmada Trakya Bölgesinde pek çok mazot hırsızlığına karıyan çete üyelerinin kullandığı, plakasının sahte olduğu tespit edilen aracın hareketleri, plaka tanıma sisteminde izlediği yol güzergahı üzerindeki kamera kayıtlarından adım adım yapılan takip neticesinde çalınan mazotun Lüleburgaz ilçesine bağlı bir köyde vatandaşlara satıldığı tespit edilmiştir.

Köyde tespit edilen şüphelilerin evinde jandarma ekiplerince yapılan aramada; (620) litre mazot ile (1) adet elektronik, (3) adet manuel olmak üzere toplam (4) adet mazot pompalamaya yarayan düzenek ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili olarak sahte kimlik kullandığı ve İstanbul iline kaçtığı tespit edilen (E.O.) İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen ortak çalışma neticesinde yakalanmış olup, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Kırklareli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. İfadesi alınan (3) şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.

 

Haber Merkezi

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek