Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 27 Şubat 2017, Pazartesi 09:22 tarihinde eklendi. 1012 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Civelek “Köyden Kente Göçü Önlemeliyiz”

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Lüleburgaz’da muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda köyden kente göçün önlenmesi gerektiğini belirtti.
Vali Civelek “Köyden Kente Göçü Önlemeliyiz”

Vali Civelek, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, İl ve İlçe Kamu Kurum Kuruluş Amirlerinin de hazırda bulunduğu toplantıda, Mahalle ve Köy Muhtarlarının ihtiyaç ve sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu.

Vali Civelek, yapmış olduğu ziyaretlerde Mahalle ve Köy Muhtarlarının tek tek isteklerini ve sorunlarını dinledi. “Bizler sizler için, köylümüz, halkımız için buradayız” dedi.

Tarımdan sağlığa, eğitimden yol yapımlarına, hayvancılıktan sulama alanlarına kadar birçok konunun konuşulduğu toplantıda, Vali Civelek; Köylerden kentlere göçün önüne geçilmesi için, gençlerimizin tarım ve hayvancılık kenti olan ilimizde bu sektörlere yönlendirilmesi gerektiğini, söz konusu sektörlerdeki teşvik politikalarından, hibe ve destek programlarından yararlanılmasının önemini belirtti.

Şehit Ailelerini ziyaret etti

 

Muhtarlarla gerçekleştirilen toplantı sonrasında Vali Civelek, Lüleburgaz ilçesi ve köylerinde ikamet eden şehit ailelerinden Sinar, Özle ve Mutlu ailelerini ziyaret etti.

 

Haber MERKEZİ

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek