Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 21 Şubat 2017, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 1499 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP “Hayır” için sahaya indi!

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, 16 Nisan’da yapılacak Referandumda “Hayır” için sahaya indi.
CHP  “Hayır” için sahaya indi!

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığının her Pazartesi gerçekleştirilen halk toplantısı yapıldı. Toplantının bu haftaki gündeminde, 16 Nisan öncesi yapılacak olan referandum çalışmaları yer aldı. Toplantının sonunda, tüm CHP’liler, Lüleburgaz Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret ederek esnafa ve vatandaşlara “Neden Hayır” demeleri gerektiği  konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Dün, saat 12:30’da CHP Parti Binası’nda düzenlenen toplantıya CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, “Referandum çalışmaları yaparken, anayasanın emrettiği tarafsız olma yetkisini, devlet imkanlarıyla, devlet bütçesiyle mitingler yapan Cumhurbaşkanı sadakat yemini ettiği mevcut anayasaya göre davranmasını bekliyoruz.  Arkadaşlar, biliyorsunuz seçmen listeleri askıya çıktı. Bizim istediğimiz bu listeleri kontrol etmeniz ve herhangi bir sorunda bile bizi bu konuda bilgilendirin. Bir oy bir oydur, onun için sahip çıkmamız gerekiyor.

‘Kırklareli olarak hizmet görmedik, yalanlara da inanmıyoruz’

Veysel Eroğlu’nun gelişine de değinen Kaya “ Trakya’nın yakından tanıdığı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hafta sonu geldi. Ergeneyi temizleyeceğiz, dedi. Ergene’de balıklar görünmeye başladı, dedi. Hayırlı olsun. Yatırımlar yapıyoruz, devam edeceğiz, dedi. Biz bakıyoruz, bakıyoruz göremiyoruz bu yatırımları galiba bizde sorun var. Ona da hayırlı olsun diyoruz. 500 milyonluk yatırım yaptık diyen Bakan Lüleburgaz’a 5yılda bir hastane yapamıyor. Beş yıldır ihaleye çıktı, hastaneye bugün başlıyoruz, yarın başlıyoruz diyorlar. Yahu siz hastaneye de başlayamazsınız, bu işi de yapamazsınız. Bunu yapamayacağınız nerden belli, çünkü vekiliniz Minsolmaz çıkıp ne diyor? Terörü kınıyorum. Bunları vekili kınıyor, Bakanı teröristler çok ayıp ediyor diyor. Terörü durdurmayı kim yapacak? Hükümet yapacak. Hükümetin görevi terörü kınamak değil, durdurmaktır. İktidar partisinin Bakanına da vekiline de yalan söylemek yakışmaz. 120 bin nüfuslu Lüleburgaz halkının göremediği yatırımları, kim nereye yapmış açıklasınlar. Çevre yoluna bahane buldunuz, ona bahane buldunuz, hastaneye ne bahane bulacaksınız, her şeyi hazır. Kırklareli olarak biz hiçbir hizmet görmedik, görmüyoruz bu yalanlara da inanmıyoruz” dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek