Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 15 Şubat 2017, Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi. 2424 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP, Saadet Partisini ziyaret etti

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ve İlçe Örgütü Üyeleri, Saadet Partisi Lüleburgaz İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
CHP, Saadet Partisini ziyaret etti

İlçe Başkanı Özgür Kaya ve üyeler beraber Saadet Partisi Kırklareli İl Başkanı Özay Dilber’i ziyaret ettiler. 14 Şubat Salı günü saat 14.30’da Saadet Partisi Lüleburgaz Teşkilat Binasında gerçekleştirilen ziyarette gündem referandum oldu. Referandumda “Hayır” oyu vereceklerini yineleyen iki parti başkanı ülke gündemi hakkında dostluk ve kardeşlik çerçevesinde sohbet etti.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, ziyarette konuşarak, “Bu dava Parti davası değil, bu dava tam bağımsız Türkiye’nin davasıdır. Biz tam bağımsız Türkiye için tarafız. Kendi irademizi ve ülkenin geleceğini bir kişinin iki dudağı arasına bırakmayacağız. Bu konuda sonuna kadar mücadelemizi demokratik şartlarda arayacağız. Biz bu ülkenin gerçek sahipleriyiz. Kimse de bize terörist diyemez. Allah bu ülkeye bir kez daha İstiklâl Marşı yazdırmasın derken Mehmet Akif Ersoy bunları bilerek söylemiş. İnşallah Allah’ım bu millete bir daha esareti, işgali göstermesin.”dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek