KASAPLAR KURBAN BAYRAMINA HAZIR
Bayram ikramiyeleri ödenmene başladı
Kepirtepe Anadolu Lisesi Müzesi’ne Anlamlı Ziyaret
Lüleburgaz’da yarın berberler açık olacak
Bu haber 14 Şubat 2017, Salı 09:22 tarihinde eklendi. 1764 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Prof. Necdet Tekin Başkanlığa getirildi

Eski Milli Eğitim Bakanı ve Kırklareli eski Milletvekili Prof. Dr. Necdet Tekin, Ukrayna Kiev’de Rektörlüğü ve on ayrı şehirde kampüsleri bulunan ,Open İnternational University of Human Development “Ukrayna “ Üniversitesinin International Center of Education (Uluslararası Eğitim Merkezinin) Başkanlığına getirildi.
Prof. Necdet Tekin Başkanlığa getirildi

Prof Tekin, Ukraynalı,  Amerikalı ve Azerbaycanlı  üç  profösör  yardımcısı ve bilim insanlarından oluşan araştırma ekibi  ile birlikte  çalışmalarına başladığını, Uluslararası  Eğitim Merkezi ; Uzaktan Eğitim (Açık öğretim-Open Education), Sanal (Virtual) Eğitim,  ve Özürlülerin Eğitimi gibi konularda  araştırmalar yapılacağını belirtti.

Tekin “Merkez, dünyada uygulanan uzaktan/açık/sanal Eğitim Teknolojileri ile Uzaktan Eğitim  Müfredat ve Yöntemlerinin  Uyumlaştırmalarına  ağırlık verileceğini, Merkez, Avrupa ,Japonya ve  ABD de özellikle Uzaktan Eğitim yapan Üniversitelerle karşılıklı bilimsel ilişkiler de gelitirilecektir.    

Uluslararası  Eğitim Merkezi Özellikle ; “Ukrayna “  Üniversitesi ile  Uzaktan eğitim konusunda  ikili anlaşma yapmış olan ABD Kansas’taki   FORT HAYS STATE ÜNİVERSİTESİ  ile birlikte Uzaktan Eğitim ;  Lisans,  Çifte Diploma , Yüksek lisans ve MBA eğitimlerini verecek ve bu programları da koordine edecektir” dedi.

Haber Merkezi

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek