Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 14 Şubat 2017, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 2380 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fikri Sağlar, Lüleburgazlılarla buluştu

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Fikri Sağlar Aşkiye Neşet Çal Sahnesinde “Neden Hayır Diyoruz” konferansına konuk oldu.
Fikri Sağlar, Lüleburgazlılarla buluştu

Lüleburgaz Emek ve Demokrasi Platformunun katkılarıyla Aşkiye Neşet Çal Sahnesinde 12 Şubat Pazar günü saat 19.30’da düzenlenen konferansın konuğu CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Fikri Sağlar oldu. Konferans CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, CHP İlçe Teşkilatı üyeleri, Lüleburgaz Demokrasi Platformu üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımlarıyla gerçekleşti.

Konferansta konuşan Sağlar “Bugün Cumhurbaşkanlığı sistemi adı altında ülkemizi eyaletlere bölmek ve parçalamak istiyorlar. Cumhurbaşkanlığı sisteminin faydası yok zararı çok. AKP Hükümeti halka yalan söyleyip Cumhurbaşkanlığı sistemin iyi bir şey olduğunu söylüyor. Daha önce de PKK’lılar’ı Habur’da seyyar mahkeme ile affettiler. Bunun adına açılım dediler.  Açılıma karşı olan vatan hainidir dediler. Daha sonra da PKK bizi kandırdı dediler. FETÖ ile kucak kucağalar. Bizim FETÖ kötü dediğimiz zaman bize vatan haini dediler. Şimdi FETÖ bizi kandırdı diyorlar.  Bu sefer de Cumhurbaşkanlığı sistemi iyi diyorlar. Biz kötü diyoruz. Yarın öbür gün de bize bu sistemi önerenler bizi kandırdı diyecekler. O nedenle de biz daha önce de kandırılmadığımız için bu sisteme HAYIR diyoruz. Gelin sizde  HAYIR” Deyin” dedi.

Babaeski, Pehlivanköy ve Kırklareli’nin ardından Lüleburgaz’a gelen Sağlar, Lüleburgaz’da Emek ve Demokrasi Platformunun “Neden Hayır Diyoruz” konulu konferansında konuştu. Sağlar, referandumda neden hayır oyu verilmesi gerektiğini açıkladı ve ülkenin tek adam rejimine girdiği takdirde oluşabilecek sorunlardan bahsetti.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek