Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 13 Şubat 2017, Pazartesi 09:23 tarihinde eklendi. 1534 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’den Bilal Erdoğan tepkisi

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, geçtiğimiz hafta Ensar Vakfı’nın açılış töreni için Lüleburgaz’a gelen Bilal Erdoğan için yapılan hazırlıklara tepki gösterdi.
CHP’den Bilal Erdoğan tepkisi

Devlet içerisinde hiç bir görevi olmayan, devlet için ne yaptığını kimsenin bilmediği Bilal Erdoğan’a yapılan karşılama ve yaptığı konuşmada sürekli Osmanlıdan ve padişahtan bahseden ve referandumda “evet” oyu isteyen Bilal Erdoğan'ın Lüleburgazlıların aklı ile dalga geçtiğini belirten CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya şöyle konuştu;

 “9 Ocak 2017 Perşembe günü Lüleburgaz’da, halkımızın tabelasını dahi görmek istemediği Ensar Vakfının açılışını yapmak üzere Lüleburgaz’ımıza gelen Bilal Erdoğan için yapılan hazırlıklar ve açılış töreni tarihte bir ibret vesikası olarak yerini almıştır.

Devlet içerisinde hiç bir görevi olmayan, devlet için ne yaptığını kimsenin bilmediği Bilal Erdoğan, Milletvekillinden İl Başkanına, İlçe Başkanından Yönetim Kuruluna kadar AKP kadroları tarafından karşılanırken, diğer yandan Valisinden Kaymakamına, Cumhuriyet Savcısından İlçe Müftüsüne kadar Devlet protokolü tarafından karşılanması da tüm Lüleburgaz'ı derinden üzmüştür.

Yaptığı konuşmada sürekli Osmanlıdan ve padişahtan bahseden ve referandumda “evet” oyu isteyen Bilal Erdoğan'ın yapılan anayasa değişikliğinin ülkemize ve Cumhuriyetimize faydalı olacağını söylemesi aslında tüm Lüleburgazlıların ve Trakyalıların aklı ile dalga geçmektir. Üzerinde yüzlerce yolsuzluk şaibesi ve onlarca erkek çocuğuna tecavüz iddiaları bulunan ve tüm Türkiye’de tartışma konusu olan Ensar Vakfının halkı hiçe sayarak Lüleburgaz’da açılan şubesinin açılış töreninde neden böyle bir protokol uygulandığını merak ediyor, bu protokolü uygulayan devlet görevlilerden neden bu protokolün düzenlendiğine dair açıklama bekliyoruz. Önümüzdeki günlerde ana muhalefet lideri ve partimizin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oğlu Kerem Kılıçdaroğlu Lüleburgaz'a geldiğinde Devlet yetkilileri, Valisinden Savcısına Kaymakamından Emniyet Müdürüne kadar aynı özeni ve dikkati gösterecek midir, bunu da merak ediyoruz? 15 yıldır Lüleburgaz'a çevre yolunu bile yapamayan, 5 yıldır Lüleburgaz’da bir hastanenin temelini bile atamayan iktidar partisi AKP’nin devlette görevini ve ne iş yaptığını bilmediğimiz Bilal Erdoğan'ın karşılanması için tek sıra hazır ola girmesini ve ENSAR Vakfı hakkındaki çocuklara taciz ve tecavüz  iddiaları konusunda AKP yöneticilerinin neden hiç bir şey söylemediğini bugünden sonra halkımız daha iyi anlamakta ve değerlendirmektedir.

Biz Cumhuriyet Halk Partililer Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurduğumuz, kanımız pahasında özgür ve eşit olsun diye mücadele ettiğimiz Türkiye Cumhuriyeti Devletinde, hiç kimsenin bir kula kul olmasına izin vermeyeceğiz. Hiç bir menfaat, hiç bir çıkar ve beklenti için Cumhuriyetimizden ülkemizden ve vatanımızdan vazgeçmeyeceğiz.

 

İnanıyoruz ki 16 Nisan’da yapılacak referandumda yaratılmak istenilen tek adam ve tek parti yönetimine kula kulluk düzenine ve benden olursa tecavüz de etse hırsızlık da yapsa görmeyiz duymayız anlayışına halkımız “HAYIR” diyecektir.  16 Nisan’da yapılacak referandum sonucunun hem baskı altında ki devlet kademelerine hem de tutsak edilmeye çalışılan tüm milletimize özgürlük ve bağımsızlık getirmesini ve  “HAYIR”lı olmasını diliyoruz” dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek