Lüleburgaz’da Gaziler Günü kutlandı
Kırklareli Valisi değişti
LTSO’dan kırtasiye yardımı
Kırklareli'nde Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında konferans düzenlendi
Bu haber 10 Şubat 2017, Cuma 09:12 tarihinde eklendi. 2303 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Kaya “%75 hayır oyu ile Türkiye 1.si olacağız”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, geçtiğimiz pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin il ve ilçe başkanlarına yönelik düzenlediği toplantıyla ilgili bilgileri kamuoyu ile paylaştı.
Başkan Kaya “%75 hayır oyu ile Türkiye 1.si olacağız”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla Ankara'da İl ve İlçe Başkanları toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Örgütü olarak eksiksiz katılım sağladıklarını ifade eden Özgür Kaya, toplantı öncesinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ve İsmet İnönü'nün kabrini ziyaret ettiklerini söyledi.

 

Bazı ulusal televizyon kanallarından da canlı olarak yayınlanan toplantıyla ilgili bilgiler aktaran CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Kaya, CHP olarak Başkanlık sistemine neden hayır dediklerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir kez daha dile getirdiğini ifade etti.

 

Basına kapalı olarak devam eden toplantıyla ilgili bilgiler veren Kaya, “Daha sonra basına kapalı yapılan toplantıda da Genel Başkan Yardımcımız Tekin Bingöl referandum sürecinde izlenecek çalışma yöntemleri ve sandık güvenliği konusunda tüm il ve ilçe başkanlarımıza bilgilendirmelerde bulundu. Kullanacağımız materyaller konusunda da her örgüte örnek materyaller verildi. Bu konulara ilişkin bilgileri de materyallerimiz tamamlandığında, üyelerimizle yapacağımız bir toplantı ile tüm Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı üyeleri ile paylaşacağız ve daha sonrasında da referandumda hayır için sahaya çıkacağız” dedi.

 

Son olarak ülkemizin dört bir yanından gelen İl İlçe başkanlarımız ile yaptığımız görüşmelerde, tüm bölgelerdeki başkanlarımızdan aldığımız bilgiler referandumun fark ile Hayır çıkacağı yönündeydi. Karadeniz'den Güney Doğu'ya, İç Anadolu'dan Ege'ye katılım sağlayan tüm başkanlarımız, sürecin Hayır yönünde ilerlediğini, bölgelerinden fark ile hayır çıkacağını, halkımızın parlamenter sistemden vazgeçmek istemediğini belirttiler.

Biz de İl Başkanımız ve İlçe Başkanlarımız ile yaptığımız görüşmelerde, birbirimize, Kırklareli'den ve Lüleburgaz’dan yüzde 75 ve üzeri hayır oyu çıkararak yine Türkiye birincisi olacağımıza ve bunun için gerekli tüm çalışmaları yapacağımıza dair söz verdik” şeklinde konuştu.

 

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek