Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 08 Şubat 2017, Çarşamba 09:12 tarihinde eklendi. 890 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milletvekili Gündoğdu referandum çalışmalarını sürdürdü

CHP Kırklareli Milletvekili TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu referandum öncesi yaptığı çalışma ziyaretleri hakkında basın açıklaması yaptı.
Milletvekili Gündoğdu referandum çalışmalarını sürdürdü

Milletvekili Vecdi Gündoğdu, TBMM’de yoğun geçen, sabahlara kadar devam eden bütçe ve Anayasaya görüşmeleri ardından Kırklareli ’ye dönerek referandum kampanyalarına hızlı başladı.

CHP’li Vecdi Gündoğdu, öncelikle 01.02.2017 tarihinde Kırklareli CHP il başkanlığında ilçe başkanları ve örgüt yöneticileri, 02.02.2017 tarihinde Babaeski ilçesinde örgüt yöneticileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek referandum çalışmaları sırasında izlenecek yol haritası üzerinde değerlendirmelere katıldı.

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, 04.02.2017 tarihinde CHP PM Üyesi Tuğba ÜTEBAY, CHP İl Başkanı Ünal Başkur, CHP Merkez İlçe Başkanı Gürcan Gültekin ile birlikte Muhtarlarla kahvaltı toplantısı yaptı.

Kırklareli 200 Konutlar Lokalinde yapılan Anayasa değişikliği hakkında bilgilendirme toplantısına muhtarların yoğun katılımı olduğu gözlendi.

Referandumun, siyasi parti adaylarının yarıştığı bir seçim olmadığını ifade eden CHP’li Gündoğdu, referandum ile kişiye özel anayasa yapıldığını ve bir diktatör yaratılmak istendiğini söyleyerek biz diktatörlük rüyası olan her kimse ona dur diyoruz, HAYIR diyoruz dedi.

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, 05.02.2017 tarihinde Pınarhisar İlçesinde, 06.02.2017 tarihinde ise Lüleburgaz ilçesinde örgüt yöneticilerinin ve vatandaşların katıldığı referandum öncesi bilgilendirme ve değerlendirme toplantısına katıldı.

Ülkemizi, Cumhuriyetimizi tek bir kişiye asla teslim etmeyeceklerini söyleyen CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, bu seçimin asla bir telafisi olmayacağını vurgulayarak, vatandaşlara meselenin bir siyasi mesele olmadığını, meselenin bir memleket meselesi olduğunu açıkladı.

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu çalışmalarının her geçen gün hızlanacağını, gece gündüz demeden kapı kapı, sokak sokak, mahalle mahalle, köy köy dolaşacaklarını ve vatandaşlarla buluşacaklarını ve onları ülkenin geleceği için bilgilendireceklerini ifade etti.

CHP Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Ülke ve Milletin HAYIRLI GELECEĞİ İÇİN HAYIRLI ÇALIŞMALARIN devam edeceğini ifade ederek sözlerini bitirdi.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek