Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 08 Eylül 2012, Cumartesi 09:20 tarihinde eklendi. 909 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yerel seçimler 27 Ekim 2013’te

CHP Grup Başkanı Muharrem İnce Babaeski’ye geldi.
Yerel seçimler 27 Ekim 2013’te
Önceki gün Babaeski’de partililer tarafından karşılanan İnce, Bu yıl 42. si yapılan Babaeski Tarım Festivali’ne katıldı. Burada partililerle ve vatandaşlarla sohbet eden İnce yerel seçimlerin 27 Ekim 2013 tarihinde yapılacağı konusunda AK Parti ile MHP’nin anlaşmaya vardığını söyledi.
CHP olarak kendilerinin önersinin 3 Kasın 2013 olduğunu de belirten İnce, “3 Kasım 2002 tarihinde iktidara gelen AKP, 3 Kasım’da seçim yapmak istemiyor. Tam Da Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90. Yıl dönümünden iki gün önce seçim yapıyor. Bu tarihin altına imza atmacağız ama yerel seçimlerin erkene alınmasını kabul oyu vereceğiz” dedi.
Ertan BAYER
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek