Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 30 Ocak 2017, Pazartesi 09:47 tarihinde eklendi. 1433 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Kaya “Milletimizi birliğe çağırıyoruz”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya yaptığı açıklamada, özgürlük kavgasında “mevzu vatansa gerisi teferruattır” diyerek vazifeye atılmak için bir an bile tereddüt etmeyeceklerini söyleyerek, hiç bir siyasi hesap gözetmeden, hiç bir menfaate tenezzül etmeden halkımız ve ülkemiz için mücadele edeceklerini belirtti.
Başkan Kaya “Milletimizi birliğe çağırıyoruz”

Kaya “Binlerce yıllık Türk devlet geleneğini ve yüzlerce yıllık demokrasi mücadelesini tesadüften ibaret sanan iktidar mensupları  gece yarısı yaptıkları anayasa değişikli ile bu büyük milleti esir alacaklarını zannediyorlar. Bu tarih bilmez millet tanımaz, demokrasiyi  tramvay durağı zanneden yağmacı güruh ve siyasi ikballeri için bu iktidar sahiplerinin peşinden gidenler  80 milyonluk Türk halkının bir kişiden büyük olduğunu unutmuş gözüküyorlar. Bunun için de tüm insanlarımızın mallarına, çocuklarının canlarına ve şehit kanı ile yoğurmuş bu toprakların geleceğine karar vermek, yetkisini sadece bir kişiye vermeye çalışıyorlar. Oysaki bizler özgürlük ve demokrasi için dar ağacına yürüyenlerin ve namus uğruna kefensiz toprağa düşenlerin çocuklarıyız ve bizden öncekileri  unutmadık unutturmayacağız. Bizler her şeye tek adamın karar verdiği o günlerde Balkanlar’da yaşanan faciayı, kaybettiğimiz vatanımızı ve yaşadığımız zulmü ve bunların müsebbiplerini unutmadık ve  dünya durdukça da unutmayacağız. Aynı oyunları bu günde oynamaya çalışarak, ulusumuzun boynuna zincir takmaya çalışan bu hayasız saldırganlar karşısında o günde  geri çekilmedik bugünde çekilmeyeceğiz. hangi siyasi görüşten hangi partiden olursa olsun, hangi milleten ve hangi mezhepten olursa olsun onurlu ve namuslu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıyla yan yana gelip, omuz omuza verip özgürlük için, vatan için ve namus için mücadele edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu büyük insanlık kavgasının bir neferi olmak ayağa kalkacak Türk milletinin emrinde olmak bizlere önderimiz  Mustafa Kemal Atatürk’ün vasiyetidir. Bu özgürlük kavgasında “mevzu vatansa gerisi teferruattır” diyerek vazifeye atılmak için bir an bile tereddüt etmeyeceğimize hiç bir siyasi hesap gözetmeden, hiç bir menfaate tenezzül etmeden halkımız ve ülkemiz için mücadele edeceğimizi şimdiden tüm kamuoyuna ve Türk milletine saygıyla duyuruyoruz” dedi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek