Başkan Gerenli, bayramlaşmada yok
Onlar artık 3. Sınıf oldu
Bugün ve yarın çok sıcak yok
Bayram namazı 06.12’de
Bu haber 18 Nisan 2012, Çarşamba 10:13 tarihinde eklendi. 1371 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP’den CHP’ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lüleburgaz İlçe Teşkilatı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.
MHP’den CHP’ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lüleburgaz İlçe Teşkilatı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda İlçe Başkanlığı görevine seçilen Turabi Kayan’ı ziyaret eden MHP İlçe Başkanı İbrahim Güleryüz ve yönetim kurulu Kayan ve yönetim kurulunu tebrik ederek başarılar diledi. Ziyarette delege sistemini beğendiğini ifade eden Güleryüz, “Partilerde demokrasinin işlediğine inanmıyorum. Demokratik kurallarla işleyen partiler iktidara geldiğinde demokrasiye daha fazla önem verirler” dedi.

Kayan da, ön seçimin önemli olduğunu ve ön seçimin delegeyi ve bölgeyi tanımada faydalı olduğunu ifade etti. Ömer MUTLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek