Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 10 Ocak 2017, Salı 09:41 tarihinde eklendi. 7010 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye’den Uğur Dündar açıklaması

Lüleburgaz Belediyesi Özel Kalem Müdürü Çağrı Filiz, Uğur Dündar’ın geçtiğimiz Cuma günü, Halk TV’de Belediye Başkanı Emin Halebak ile ilgili söylediği sözlerle ilgili olarak açıklama yaptı.
Belediye’den Uğur Dündar açıklaması

Konuyla ilgili sosyal medyadan programla ilgili yaşanan sürece değinen Filiz,  bu süreçte Uğur Dündar ile Başkan Emin Halebak’ın hiç görüşmediğini, iptal metinin de kendisi tarafından hazırlandığını belirtti.

Filiz “6 Ocak Cuma akşamı yapılması planlanan halk arenası programı ile ilgili yaşanan süreci değerli Lüleburgaz halkı ile paylaşmak istiyorum. Öncelikle Sayın Uğur Dündar'ın Başkanımız Sayın Emin Halebak için yaptığı açıklamaları anlayabilmem mümkün değil çünkü; sayın başkan ve sayın Dündar bu süreçte bir telefon görüşmesi dahi yapmadılar. 1,5 aylık süreci yöneten; kurum tarafında şahsım, diğer tarafta ise halk arenası yapımcısı Sayın Kadir Çankaya'dır. Peki bu süreçte neler yaşandı?

Kasım ayının son haftasında Sayın Kadir Çankaya'yı aradım, kendisine halk arenasını, kendileri ve bizim için uygun bir tarihte kentimizde konuk etmek istediğimizi ifade ettim. Kendisi daha sonra beni arayarak 23 Aralık tarihinin kendileri için uygun olduğunu belirtti. Bende başkanımıza durumu bildirdim. Başkanımız yoğun bir katılım olacağını düşünerek, şuan kentimizin tek aktif kapalı spor salonu olan LYFA’da gerekli hazırlıkların yapılması talimatı verdiler. Tesisler müdürü arkadaşım Samet Servet; idman ve maç programlarını erteleme ve kısmen iptal etme suretiyle salon programını uygun hale getirdi ancak 16 aralık tarihinde sayın Kadir Çankaya beni arayarak sayın Dündar'ın soğuk algınlığı rahatsızlığı geçirdiğini, dolayısıyla programların bir hafta ertelendiğini, Lüleburgaz'da yapılacak programın da sayın Dündar tarafından 30 aralık tarihine ertelendiğini ifade ettiler. Başkanımıza konu ile alakalı bilgi verdiğimde, sağlıktan önemli bir şey olmadığını, programın 30 Aralıkta yapılacak şekilde hazırlanmamız talimatını verdiler.

23 aralık günü sayın kadir Çankaya tekrar beni arayarak, sayın Dündar'ın özel sebeplerden dolayı programı iptal ettiğini, yeni yılın ilk programını, 6 ocak 2017 tarihinde Lüleburgaz'da yapmak istediğini ilettiler bende durumu başkanımızla paylaştığımda, başkanımız bu yola çıkıldığını, 6 ocak tarihine göre hazırlıkların yapılması talimatını verdiler.

2 Ocak Pazartesi günü sabah saatlerinde Sayın Kadir Çankaya beni aradı. tanıtım videosunun hazırlandığını ifade edip tarafıma videoyu gönderdiler yine bu konuşmada, programın kesinleştiğini, gerekli tanıtımların yapılması için bir mani olmadığını belirttiler. Bizde çalışma arkadaşlarımız ile birlikte, Başkanımız ve başkan yardımcılarımızın bilgisi dahilinde tüm hazırlıklarımızı tamamladık. 5 Ocak Perşembe Günü, programa tam 32 saat kala arandığımızda, sayın Dündar ve teknik ekibin yaptıkları toplantıda, elde ettikleri bilgiler ışığında hava muhalefeti sebebi ile programı; "iyi havalarda gelmek istiyoruz" diyerek üçüncüye ertelediklerini ifade etmişlerdir. Tüm hazırlıklarımızı tamamlamış durumda iken bu erteleme bilgisini tarafımıza aktarılınca, bende hemen bir metin hazırlayarak kurumumuzun facebook sayfasında paylaşılmasını sağladım.

Sonuç olarak; yazımın başında da ifade ettiğim gibi sayın başkan ve sayın Dündar bu süreçte hiç görüşmemişlerdir. iptal metni; benim tarafımdan hazırlanmış ve tüm ertelemeler sayın Uğur Dündar tarafından yapılmıştır. Erteleme yerine iptal kelimesinin kullanılması da kesin bir tarih verememiş olmalarıdır. yorumu siz değerli Lüleburgaz halkına bırakıyorum. Saygılarımla” dedi.  Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek