Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 03 Ocak 2017, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 2450 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaldırımlar buz tuttu vatandaşlar tepkili

Lüleburgaz’da yılbaşı günü etkili olan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle buz tutan kaldırımlarda yayaların yürümekte zorluk çektiği görüldü.
Kaldırımlar buz tuttu vatandaşlar tepkili

Kar ve buz temizlemede yollara gösterilen özenin kaldırımlara verilmediğini belirten vatandaşlar belediye ekiplerine tepki gösterdi. 

Caddelerin yanı sıra sokak aralarında buz tutan kaldırımlarda yürümekte zorlanan bazı vatandaşlar, kaldırımlarda rahat bir şekilde yürümek için yetkililerin gerekeni yapmadığını, yolları açarken kaldırımları önemsemediklerini savundu.

 Yollar için tuzlama çalışmalarına önem verilirken özellikle ara sokaklardaki kaldırımların buzlarının temizlenmediğini ifade eden bir vatandaş, "Kar temizleme işi sadece yollarda trafiğin açılması için yapılıyor. Ekipler araçlar için gösterdikleri itinayı kaldırımlar için yani direkt vatandaşlar için maalesef göstermiyor. Buzlu kaldırımlarda düşüp sakat olan hatta ölen insanlar olabilir, dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek