Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 29 Aralık 2016, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 3111 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Kadın Kolları Başkanı istifa etti

Lüleburgaz CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Özgün görevinden istifa etti.
CHP Kadın Kolları Başkanı istifa etti

28 Aralık Çarşamba günü saat 11.00 sıralarında Lüleburgaz CHP İlçe Binasında düzenlenen toplantıda CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Özgün istifa ettiğini açıkladı. Özgün, sağlık problemleri nedeniyle geçen hafta Cuma günü istifa dilekçesini Kırklareli CHP Kadın Kolları’na verdiğini belirtti. Özgün, veda konuşmasında sağlık sorunları olmasa asla görevimden istifa etmezdim dedi.

Özgün, “Ailemin yaşadığı çok büyük sağlık problemleri nedeniyle Cuma günü ben istifamı verdim. Bu asla görevden kaçmak değil ya da başkalarının beni yıldırdığı pozisyonuna düşmek asla değil. Ben hiçbir zaman üzerime aldığım hiçbir görevden asla yılmadım, asla korkmadım. Zor diye bir şey yoktur benim için. Benim için her zorluk, hayatımda bu yaşıma kadar her zorluğun üstesinden gelmiş bir insanım. Ama ne yazık ki ailemin sağlığı hayati önem taşıyorsa buda benim ailemin yanında olmam gerekiyor demektir. Bu yüzden uzun bir süre gideceğim. Zaten geçen sene buna benzer bir durum yaşamıştık. Aysun arkadaşım yönetimi çok güzel idare etti. Her şeyiyle raporuyla, çalışmalarıyla, tam teşekküllü yaptı. Çalışmak sadece burada oturup toplantı yapmak değildir. Çalışmak her zaman istenilen faaliyetlerin yerine getirmek ve CHP kadın kolları olarak ne kadar fazla insana ulaşabiliyorsak, ne kadar halkın içine girebiliyorsak benim için en büyük çalışmak budur. Burada kalkıp siyasi bir tartışma yapmak demek, başarılı olmak demek değildir.”dedi.

Özgün, yönetim kurulunda alınan kararla yeni başkanın kim olduğunu da açıkladı. Özgün, “Yönetim kurulunda toplandık ve hep birlikte tekrar içlerinden bir başkan seçtik. Yeni başkanımızın da Aysun Dedeoğlu olmasına karar verdik. Arkadaşıma, tüm gelen üyelere ve hepinize başarılar diliyorum. Biliyorum ben burada olsam da olmasam da elimden gelen her türlü yardımı yapacağım.”dedi.

Aysun Dedeoğlu, “Yolumuza inşallah devam edeceğiz. Aramızdan bu şekilde ayrılmanızı istemezdik en yakın zamanda dönmeniz dileğiyle, hepinize teşekkür ederim” dedi.

 

Cüneyt Ünlüsoy

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek