Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 27 Aralık 2016, Salı 09:21 tarihinde eklendi. 1262 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de 2016 yılının son toplantısı yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün her Pazartesi gerçekleştirilen haftalık olağan halk toplantısı yapıldı.
CHP’de 2016 yılının son toplantısı yapıldı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’nın, Malatya’da olmasından dolayı yer alamadığı toplantı, Başkan Vekili Bülent Metin Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Toplantının bu haftaki gündeminde,  Lüleburgaz' da yaşanan cinsel istismar olayı, 20 Aralık 2016 günü STK'lardan sorumlu Genel Bşk.Yard. Veli Ağbaba'nın örgüt ziyareti ve Kristal-iş 'te Emek Çalıştayına katılarak Emek Büroları kurulması, El- bab'ta şehit olan Kırklarelili askerimiz Göktan Özüpek'in şehit cenazesine katılım ve Ailesine baş sağlığı dileği, Devrim şehidi Mustafa Fehmi Kubilay'ın anılması ve Türkiye Cumhuriyeti'nin İkinci Genel Başkanı İsmet İnönü'nün anılması yer aldı.

‘İSTİSMAR VE TECAVÜZ İNSANLIK SUÇUDUR’

Başkan Vekili Bülent Metin   “Hepimizin basından öğrendiği Lüleburgaz’da yaşanan cinsel istismar davasının Lüleburgaz’da gerçekleşmesi tesadüf müdür yoksa yapılan planlamanın farklı bir boyutu mudur düşündürücü.  Bildiğiniz gibi istismar ve tecavüz bir insanlık suçudur. Bu insanlık suçunu CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü olarak kınıyoruz ve inşallah bu olayın bir daha tekrar etmesini diliyoruz, dedi.

Toplantı, diğer gündem maddelerinin konuşulmasının ardından sona erdi.

Uğur PİRPOR

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek