Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 05 Eylül 2012, Çarşamba 09:08 tarihinde eklendi. 834 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kesimoğlu, “Sorumluluk Hükümetindir”

CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde meydana gelen terör saldırısını kınadığını belirten yazılı bir açıklama yayınladı.
Kesimoğlu, “Sorumluluk Hükümetindir”
Kesimoğlu, yine terörün kanlı yüzüyle uyandıklarını belirtirken, “Dün gece Şırnak Beytüşşebap'ta terör örgütünün hain saldırılarında hepimizin güvenliğini sağlamaya çalışırken, ülkemizin bütünlüğünü, birliğini ve kardeşliğimizi korumaya çalışırken şehit düşen 10 evladımıza Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı  diliyor, yaralı 7 askerimizin biran önce sağlıklarına kavuşmasını umuyorum” dedi.
Teröre teslim olmayacaklarını belirten Kesimoğlu, “Bugün terör örgütü kent merkezlerine dört koldan saldırılar düzenleyebiliyorsa, bu bölgeleri günlerce savaş alanına çevirebiliyorsa, gözünü kırpmadan kentlerin en işlek caddelerinde bombalar patlatarak sivillerimizi, masum çocuklarımızı katlediyorsa bunun sorumluluğu büyük ve ağırdır” diye konuştu.
Kesimoğlu, bu milletin, ülkesinin bölünmesine asla izin vermeyeceğini, teröre teslim olmayacağını, kardeşliğini, birliğini, bütünlüğünü asla bozdurmayacağını da sözlerine ekledi. Ömer MUTLU 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek