Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 20 Aralık 2016, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 1607 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“CHP” Teröre artık yeter! dedi

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü tarafından, Kayseri’de yaşanan terör saldırısını kınamak amacıyla “teröre lanet” yürüyüşü gerçekleştirildi.
“CHP” Teröre artık yeter! dedi

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya; 17 Aralık Dayanışma Gecesinin yapılacağının duyurusunu haftalar öncesinden yapmıştı. Son günlerde üst üste gelen şehit haberlerinden dolayı CHP gecesinde müzik ve eğlence ortamı olmaması için gereken özeni gösteren Başkan Özgür Kaya, Kayseri’de yaşanan terör saldırısından sonra İlçe Yönetimi Dayanışma Gecesini iptal kararı alarak ileri bir tarihe ertelendiği duyurusunu yaptı.

 

17 Aralık Cumartesi akşamı, saat 19:00’da Lüleburgaz Kongre Meydanı önünde başlayan yürüyüşe, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Ellerine Türk Bayrakları alan yüzlerce vatandaş, soğuğa aldırış etmeden tek bir yürek olarak teröre artık yeter dedi. 

 

Protesto yürüyüşünün ardından Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda basın açıklamasını okuyan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya; Böyle bir günde acımızı tarif edecek kelimeler bulmak mümkün değil. Hafta sonu çarşı iznine çıkmış annesine, babasına beni merak etmeyin demek isteyen sevdiğine eşine nasılsın oğlumu kızımı gözlerinden öp onlara benim yerime sarıl bile diyemeden al bayrağa sarılı bedenlerini vatan toprağına teslim edeceğimiz gencecik çocuklarımızın şehitlerimizin acısını anlatmaya kelime bulmak mümkün değil. Oysa şimdi acımız öfkeye dönüşüyor, öfkemiz gencecik çocuklarımızı hain pusularda katledenler kadar onlara sahip çıkamayan, onları koruyamayan Mehmetçiği kendi çocuğu görmeyen hükümete de öfkeliyiz. Geçtiğimiz günlerde Kayseri’de yaptığı konuşmada Hükümetin Bakanı Allah size de şehitliği nasip etsin diyordu. Bugün patlamada Bakanın konuşma yaptığı yerden az uzakta 14 Mehmetçiğimiz şehit oldu. Artık yeter bu ülkeyi yönetmiyorsunuz. Ya siz tarih bilmiyor ya da bu milleti tanımıyorsunuz. Buradan Lüleburgaz Kongre Meydanı’ndan tüm Türkiye’ye sesleniyoruz artık yeter! Ne hainler bizi korkutarak teslim alabilirler, ne de hükümet olağan üstü hal kanunlarıyla bizi susturabilir. Çocuklarımız için buradayız gençlerimiz için geleceğimiz için bu meydandayız. Teröre teslim olmayacağız, hainlerden ve onlara engel olamayanlardan mutlaka ama mutlaka çocuklarımızın hesabını soracağız. Bu millet tarihte korkmadı kimseye teslim olmadı bugün de korkmuyoruz ve haykırıyoruz teröre teslim olmayacağız” dedi.

 

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek