Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 19 Aralık 2016, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 3164 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ebru Mutlu Pektaş Diş Kliniği hizmete açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis Üyesi Avukat Kemal Pektaş’ın eşi Ebru Mutlu Pektaş’ın diş kliniği gerçekleştirilen görkemli açılış töreni ile hizmete açıldı.
Ebru Mutlu Pektaş Diş Kliniği hizmete açıldı

17 Aralık Cumartesi günü, saat 14:00’de Lüleburgaz Yeni Mahallesi, Fatih Caddesi Mehmet Dal Apartmanı’nda gerçekleştirilen açılış törenine CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya,  Kırklareli Baro Başkanı Turgay Hınız, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış törenine bir konuşma yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, Ebru Mutlu Pektaş diş kliniğinin tüm Lüleburgaz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından tören, kokteyl ve tebriklerin kabulünün ardından sona erdi.

Ebru Mutlu Pektaş kimdir?

1989 doğumlu olan Ebru Mutlu Pektaş, Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2012 yılında mezun olmuştur.  Mezun olduktan sonra 4 yıldır Lüleburgaz’da özel bir klinikte diş hekimliği yapan Ebru Mutlu Pektaş, yeni açılan kendi kliniğinde hizmet vermeye başlamıştır.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek