Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 04 Eylül 2012, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 842 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de yarı kapalı toplantı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın dün yapılan Pazartesi toplantısının bir bölümü basına kapalı bir şekilde yapıldı.
CHP’de yarı kapalı  toplantı
Saat 12.30’da başlayan toplantıya   CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan, Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu ile birlikte partililer katıldı.
Toplantıda 30 Ağustos, 1 Eylül Dünya Barış Günü ve dün Şırnak’ta meydana gelen saldırıda 10 askerin şehit edilmesi görüşüldü.
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan, hafta sonunda Velimeşe’de bir fabrikayı ziyaret ettiklerini belirterek “Velimeşe’de bir fabrikada yaklaşık 20 işçi sendikaya üye oldukları için işten atıldı. Onları ziyaret ettik” dedi.
Toplantı basına kapatıldı
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan, konuşmasının ardından toplantının bir bölümünün basın mensuplarına kapalı yapılacağını söyledi.
Bunun üzerine basın mensupları dışarı çıktı.
Ertan BAYER
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek