Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 15 Aralık 2016, Perşembe 09:40 tarihinde eklendi. 1976 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Kaya “Seçilmişlerden destek bekliyoruz”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, seçim otobüsü için hem seçilmişlerden, hem bugüne kadar aday olmuş ve aday olmayı düşünenlerden destek beklediklerini söyledi.
Başkan Kaya “Seçilmişlerden destek bekliyoruz”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya seçim otobüsü almak için başlatılan kampanya için geçtiğimiz hafta seçilmişlere çağrı yaparak Edirne’deki gibi birer maaş bağışlamalarını istemişti. Bugüne kadar seçilmişlerin hiç birinden yardım çağrısına cevap gelmediğini belirten CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya; “Sadece seçilmişlere değil, aday olmayı düşünenlere de çağrı yapıyorum. Bu otobüs Belediye Meclis Üyeliği, İl Genel Meclis Üyeliği, Belediye Başkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde de dolaşacak. 

Seçim zamanı aday olan  herkes 20 bin TL verip kendisine otobüs tutuyor, ancak şuana kadar eski Milletvekillimiz Tansel Barış’tan başka seçilmiş  kimseden destek gelmedi. Kadınlarımız mahallelerde kartpostal satıyor, gençlerimiz sokaklarda kart postal satıyor, işçilerimiz iş yerlerinde, fabrikalarda, tezgahlarda 10 TL’lik kartpostal satarak partisine destek olmaya çalışıyor, biz de hem seçilmişlerden, hem bugüne kadar aday olmuş ve aday olmayı düşünenlerden destek bekliyoruz. Dayanışma Gecesi biletleri 100 TL den satılıyor, bunun yarısı zaten yemek maliyeti. Partiye kalan 50 TL’den en fazla toplayabileceğimiz para 30 bin TL. Güçlü ses sistemi ile bir seçim otobüsü yaklaşık 115 bin TL’ ye mal oluyor, geriye kalan 85 bin  TL’yi yardım biletleri ile toplayacağız. Seçilmişlerin, aday olmayı düşünenlerin ve Partimizde ismi sıkça geçenlerin buna destek olmasını bekliyoruz, dedi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek