Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 13 Aralık 2016, Salı 09:28 tarihinde eklendi. 1958 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de terör saldırısı kınandı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığının her Pazartesi gerçekleştirilen haftalık halk toplantısı yapıldı.
CHP’de terör saldırısı kınandı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya Başkanlığında gerçekleştirilen toplantının bu hafta ki gündeminde İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen terör olayları vardı.

Dün, saat 12:30’da CHP Parti Binası’nda gerçekleştirilen toplantı,  Beşiktaş’ta ki patlamada yaşamını yitiren şehitler ve gaziler  anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Toplantının açılış  konuşmasını yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, “hafta sonu yüreğimizi sarsan, sabah açıklanan rakamlara göre 44 şehidimizin olduğu bir patlamayla tekrar haftaya başladık. Geçen yıl 20 Aralık 2015’de Sabiha Gökçen Havaalanında başlayan patlamalar ile birlikte bu 20. Patlama. Yirmi patlamada binden fazla insanımız hayatını kaybetti. On iki ayda yirmi büyük bombalı olayın gerçekleştiği, binlerce kişinin öldüğü ülkede sorumluluğu kimse üzerine almıyor, kimse utanmıyor, sıkılmıyor. Bu ülkeyi yöneten hükümet ben bu ülkeyi yönetemiyorum demiyor. Bütün bu kaybettiklerimizin sorumlusu hükümettir, AKP’dir. Bu millet ülkeyi yönetme yetkisini AKP’ye vermiştir, AKP bugün ülkeyi yönetememektir.  Ekonomi rayından çıkmış, işsizlik önlenemez boyutlara ulaşmış ve onun yanında sokaklar teröristlerle dolu. Peki öyleyse OHAL’i neden ilan ettiniz? Bombacıları durduramıyorsanız, teröristleri engelleyemiyor sanız OHAL sizin ne işinize yarıyor? OHAL muhalefeti, CHP’lileri susturmak için mi size lazım? Vatandaşlarınızı koruyamıyorsanız, devleti yönetemiyorsanız istifa edin. Bu kadar insan ölürken sizin yaptığınız tek şey Başkanlık sistemi peşinden koşmak, Başkanlık sistemini hayata geçirmektir, dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek