Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 13 Aralık 2016, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 3200 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Kaya “Bu sokaklarda herkes özgürce dolaşacak”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, geçtiğimiz hafta İstanbul Caddesi’nde tabelası asılan ve özellikle sosyal medyada büyük tepki uyandıran Ensar Vakfı’yla ilgili açıklamalarda bulundu.
Başkan Kaya  “Bu sokaklarda herkes özgürce dolaşacak”

Sarıklı, cübbeli, sakallı bir takım kişilerin 20’şerli gruplar olarak Lüleburgaz’ın sokaklarında, meydanlarında gezerek, esnafı tehdit ettiğini iddia eden Kaya,  bu kişilerin insanlarımızı korkutmaya, susturmaya çalıştığını söyledi.

Kaya, “Geçtiğimiz hafta ne yazık ki Lüleburgaz’ımızda beyaz bir terör, görülmez bir terör vardı. Sarıklı, cübbeli, sakallı bir takım kişiler 20’şerli gruplar olarak Lüleburgaz’ın sokaklarında, meydanlarında dolaşıp Ensar Vakfı tabelasının asılmasından hemen sonra caddelerde kol gezmeye başladılar. Daha sonra da esnafları ziyaret ederek çeşitli esnafları kendilerinde tehdit ettiler, boy gösterdiler. Yani beyaz bir terör uygulayıp insanlarımızı korkutmaya, susturmaya çalışıyorlar. Bu Trakya’da ilk deneme değildir. Ensar Vakfı tabelasının asılmasına tepkiler sosyal medyadan yükselmeye başlayınca da bu kişiler Lüleburgaz meydanında sokaklarında kol gezmeye, gözdağı vermeye çalışıyorlar. Artık Hükümet ve yandaşları ülkeyi korkuyla terörle yönetmeye çalışıyor. Ancak şunu bilmeliler ki CHP asla teslim olmaz. Bu halkın, ülkenin, devletin koruyucu vardır o da CHP’dir. Bu provokasyonlardan, uzak durulması gerekir, dedi.

‘AKP İLÇE BAŞKANININ NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ MERAK EDİYORUZ’

Kaya “Sosyal medyada ne yazdığını kendisinden başka kimsenin anlamadığı, AKP İlçe Başkanının 250-300 kişilik bu sarıklı cübbeli sakallı grubun, Lüleburgaz’da kol gezmesi hakkında ne düşündüğünü merak ediyoruz. AKP Milletvekilinin,  Lüleburgaz’ın deresiyle, hastanesiyle yapılmamış yatırımlarla söylendiği yalanlar üzerine bu konuyla ilgili ne söyleyeceğini merak ediyoruz. Herkes etrafındakine sahip çıksın. Mesajımız açıktır, mesajımız nettir. Bu terörle bizi susturamaz, bizi korkutamaz, yıldıramazlar. Sokakları zapt etmeye çalışmasınlar, sokaklar bizim, sokaklar halkımızın. Bu sokaklarda genç kızlarımız özgürce gezebilecek, çocuklarımız kafelerde oturabilecek, isteyen camisine isteyen de gezmesine gidebilecek. Bu ülkede özgürlüklerin teminatı biziz” dedi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek