Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 06 Aralık 2016, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 3607 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çorbacıların kapatılması tepki topladı

Lüleburgaz’da yıllardan beri sabaha kadar (24 saat) açık olan çorbacılar geçtiğimiz Cumartesi akşamı ilk kez saat 02.00’de kapatılmaya başlandı.
Çorbacıların kapatılması tepki topladı

Uygulamanın hem kendilerini hem de Lüleburgazlı vatandaşları mağdur ettiğini belirten lokantacı esnafı “Lüleburgaz, Edirne-İstanbul yolu üzerinde.  Bu hatta hastaneye giden, yurt dışından gelip İstanbul’a doğru gidenler mutlaka Lüleburgaz’a uğrayıp bir çorba içiyor. Ekonomik kriz var biz de bu krizden 24 saat açık olduğumuzdan dolayı etkilenmiyoruz.  Geçtiğimiz hafta güvenlik görevlileri geldi, Belediye Meclis kararı nedeniyle kapatmak zorundayız deyip uyardılar.  Şimdi biz gece çalışmadığımız içinde adam çıkartmak zorundayız. Devlet bir kişiye iş açmak için 750 bin TL masraf yaparken var olan işlerin bir garip uygulama ile sona erdirilmesi çok anlamsız. Hem vatandaşa hem de esnafa zarar veren bu uygulamayı kınıyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Belediye Başkan Yardımcısı Necmi İnci ise Belediye Meclisi Encümen kararları gereği lokantaların kapanış saatinin gece 02.00 olduğunu bunun da Emniyet güçlerince denetlendiğini belirtti.

 

Haber Merkezi     

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek