Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 01 Aralık 2016, Perşembe 09:19 tarihinde eklendi. 2962 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“İnsanlık ölmedi, yine olsa yine yaparım”

Lüleburgaz geçtiğimiz günlerde yaşanan yangın faciasının görgü tanığı, yangında kadın ve çocuğunun kurtarılmasında önemli rol oynayanlardan Osman Denkçi, yaşadığı anları anlatıp açıklamalarda bulundu.
“İnsanlık ölmedi, yine olsa yine yaparım”

Olayın yaşandığı gece eve geldiğinde 5 katlı evin cayır cayır yanmakta olduğunu gördüğünü, 2 yetim kızını bırakıp hemen yardıma koştuğunu anlatan Denkçi, “Yanan evin arka tarafından sesler geliyordu. Mahalleden yaklaşık 10 kişiyle koşturduk. Bir kadının oğlu ile balkonda mahsur kaldığını gördük. Balkondaki kadın yangın yaklaşınca bize seslendi ve çocuğunu aşağıya attı. Ellerimizi birleştirip çocuğu yakaladık. Çocuğun ağzından kan gelmesine rağmen konuşmaya başlayınca derin bir nefes aldık, şükrettik ki yaşıyordu. Sonra olay yerine gelen itfaiyeden branda istedik ama yok yanıtı aldık. Biraz araştırdıktan sonra halı bulduk. Balkondaki kadın ayakları yanmaya başlayınca birden kendini aşağıya bıraktı. Aniden omzumda bir ağrı hissettim. Aşağıya atlayan kadın önce omzuma sonra da halıyla karışık yere düşmüştü. Sonra kadın ve çocuğu ambulansa götürmüşler ben de kendimden geçmişim. Sonra zar zor da olsa kendimi ambulansa kadar attım. Omzumda ve dizimde problem var ve çalışamıyorum. Kış geldi havalar soğudu Gündoğu Mahallesi Çalıçeşme Sokak No: 2 adresinde kaynakçı Cevat’ın evinde buz gibi evde yaşamaya çalışıyorum. Şu ana kadar kimse kapımı çalmadı, teşekkür etmedi. Ama ben yine böyle bir olay olsa yine yardıma koşarım. İnsanlık ölmedi” dedi.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek