Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 24 Kasım 2016, Perşembe 09:30 tarihinde eklendi. 1573 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“CHP Lüleburgaz’da 2-0 yapar”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Lüleburgaz’ın il olmasını desteklediklerini belirterek bunun özel komisyon oluşturacaklarını vurgulamıştı.
 “CHP Lüleburgaz’da 2-0 yapar”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantılar sonunda Lüleburgaz’ın il olması için Ankara’da gerekli lobi yapma çalışmaları ve bu çalışmaları organize etme görevi Gönüllerin Başkanı Burhan Başkan Lakaplı  Emekli İşçi ve Sendikacı  CHP Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi –Kooperatiflerden  Odalardan ve Sendikalardan Sorumlu CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Burhan Başkan’a verildi.

Geçtiğimiz günlerde Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte yaptığı Ankara ziyaretinde burada bulunan Lüleburgazlı eski siyaset adamları ile bir araya geldiğini belirten Burhan Keskinoğlu, Ankara’a Lüleburgaz’ın il olması ile ilgili önemli bir hava estiğini söyledi.

CHP’nin Lüleburgaz’da Kırklareli Merkez’den daha başarılı olduğunu da belirten Burhan Başkan; “CHP şimdi Kırklareli’den 2 milletvekili çıkarıyor. Bir milletvekilini AKP çıkarıyor. Kırklareli’de 2 vekilin bir tanesini Lüleburgaz’ın gücü ile çıkarıyor. Lüleburgaz’ın il olması halinde Lüleburgaz’a iki milletvekili çıkarma hakkı verilecek.  Kırklareli’nin milletvekili hakkı da 2’ye düşecek.  Durum böyle olursa CHP Lüleburgaz’dan iki vekilin ikisini de alarak 2-0 yapar.  Kırklareli ise çok çalışarak bir vekil çıkarır. Lüleburgaz’ın CHP’liliği ve Lüleburgaz’ın Kırklareli’nin itici gücü olduğu bir kez daha ortaya çıkar. Biz Lüleburgaz’ın il olması için çalışmalarımızı yapacağız.” Dedi.

Burhan Başkan’ın düşüncelerine katıldıklarını belirten CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Burcu Sabancılar, Mehmet Serkan Can,  CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Oya Özgün ve Parti Üyesi Şaban Demirbaş  Lüleburgaz CHP Türkiye’nin en başarılı ilçeleri arasında” dediler.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek