Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 22 Kasım 2016, Salı 09:23 tarihinde eklendi. 1373 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de gündem “cinsel istismar önergesi”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığının her Pazartesi gerçekleştirilen haftalık olağan toplantı yapıldı.
CHP’de gündem “cinsel istismar önergesi”

Dün, saat 12:30’da CHP Parti Binası’nda düzenlenen toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ve partililer katıldı. Toplantının bu haftaki gündeminde, cinsel istismar önergesi vardı.

Başkan kaya “Çocukların tecavüzcüleriyle evlendirilmesine izin vermeyeceğiz”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Özgür Kaya, Mustafa Kemal’in yarattığı bu güzel ülkede, çocuklara bayram hediye ettiği ülkede, çocukların tecavüzcüleriyle evlenmesinin AKP tarafından sağlanmaya çalışıldığını söyleyerek buna asla izin vermeyeceklerini belirtti.

Kaya “AKP göreve geldiği bu 14 yıl süre içerisinde dolar, tarihin en yüksek seviyesine ulaştı. Üretime dayanmayan ekonomi, kaptı kaçtı ekonomisi artık sona doğru yaklaşmakta. Yalnız bu geminin içinde bizde varız, AKP’nin bilgisizliği bütün Türkiye’yi uçuruma sürüklüyor. Ekonomik kriz kapıda, artık kapanan fabrikaların haber yapılması bile yasaklandı. Biliyorsunuz Mersin’de ki cam fabrikası kapatıldı. Diğer taraftan ekonomiyi kaybetmiş, devlet yönetimini kaybetmiş AKP, bizim yaşamsal haklarımıza, çocuklarımıza saldırıyor. Her şeyi istismar ettikleri gibi şimdi de çocuklarımızı peşkeş çekmeye çalışıyorlar.  Bu çocukların akıbetini tecavüzcüsüyle evlendirmek zorunda bırakmaya çalışıyorlar. Geçtiğimiz gün Kırklareli’ne gelen Bakan, hiç utanmadan sıkılmadan önergeyi CHP verdi diyecek kadar alçalıyor. Pisliğinize bizi bulaştırmayın, PKK ile FETÖ ile yaptığınız işbirliğine bizi bulaştırmayın verdiğiniz tecavüz yasasına bizi bulaştırmayın. CHP’lilerin bununla ilgisi olmamıştır. Artık AKP için yalan hayatın, siyasetin kendisi haline geldi. AKP iki kaynaktan besleniyor, yalandan ve ihanetten. Ancak biz CHP’liler bütün bunların farkındayız. Mustafa Kemal’in yarattığı bu güzel ülkede, çocuklara bayram hediye ettiği ülkede, çocukların tecavüzcüleriyle evlenmesi AKP tarafından sağlanmaya çalışılıyor. Biz buna asla izin vermeyeceğiz, dedi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek