KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 25 Ekim 2016, Salı 09:07 tarihinde eklendi. 1281 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Lisesi temsilcisini seçti

Lüleburgaz Lisesi’nde 24 Ekim Pazartesi günü Öğrenci Meclisi Başkanlık seçimi gerçekleştirildi.
Lüleburgaz Lisesi temsilcisini seçti

Lüleburgaz Lisesi Öğrenci Meclisi Başkanlık seçimi 3 sandıkta yapıldı. Tüm öğrencilerin verdiği oylarla kapalı yapılan seçimde 12-F sınıfına giden Burak Cansever 248 oy alarak Lüleburgaz Lisesi Öğrenci Meclisi Başkanı seçildi.

Diğer adaylardan 12-A sınıfına giden Okan Arda 206 oy, 11-E sınıfından Gökberk Evren ise 78 oy aldı.

Yapılan seçim sonucu Lüleburgaz Lisesinde Öğrenci Meclis Başkanı olan Burak Cansever, seçimin sonucundan oldukça memnun olduğunu belirterek, “Seçimde kim kazanırsa kazansın birbirimizin destekçisiydik. Okulumu içeride dışarıda en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Bu süreçte yanımda bulunan tüm destekçilerime teşekkür ederim. Seçimde kaybeden taraf yok. Her şey Lüleburgaz Lisesi için”dedi.

 

Cüneyt Ünlüsoy

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek