Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 24 Ekim 2016, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 3351 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eğitimin yeni yıldızı Mektebim, Lüleburgaz'da parlayacak

Lüleburgaz’da 2017-2018 Eğitim Öğretim döneminde faaliyete geçmesi hedeflenen “Mektebim Okulları” basınla kahvaltı bir araya geldi.
Eğitimin yeni yıldızı Mektebim, Lüleburgaz'da parlayacak

Lüleburgaz Kabalka Restaurant’da düzenlenen kahvaltıya, Mektebim Okulları Okullaşma Koordinatörü Ahmet Burhan Duran, İletişim Koordinatörü Didem Karataş, Basın Danışmanı Sinem Uğurlu, Lüleburgaz Kampüsü Halkla İlişkiler Müdürü Görkem Cansev, Lüleburgaz Kampüsü Müteahhit Gökhan Gürbüz ve basın mensupları katıldı.

Eğitimde kalite anlayışını 100 kampüs hedefiyle ülkenin her yerine ulaştırmayı hedefleyen Mektebim’in, Lüleburgaz'da 2017-2018 eğitim öğretim yılı itibariyle yeni kampüsünü öğrencilerin hizmetine sunacaklarını söyleyen Mektebim Okulları Okullaşma Koordinatörü Ahmet Burhan Duran, Lüleburgaz'da 2017-2018 eğitim öğretim yılı itibariyle yeni kampüsünü öğrencilerin hizmetine sunacak. Özgün eğitim modelleri, sosyal ve fiziki alanlarıyla Lüleburgaz'da eğitim sektörüne yeni bir soluk getirecek olan Mektebim Lüleburgaz Kampüsü, 34 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 10 bin metrekare kapalı eğitim alanı ile anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde faaliyet gösterecek olan Lüleburgaz Kampüsünde derslikler, kapalı spor salonu, açık ve kapalı binicilik alanları, tenis kortları, buz pisti, laboratuvarlar, 3D laboratuvarı, sanat ve resim atölyeleri yer alıyor. İnşaatı başlayan Lüleburgaz Kampüsünün Haziran 2017'de tamamlanması planlanıyor. 1100 kontenjanıyla Mektebim, Lüleburgaz'da sosyal ve kültürel etkinlikleri ve akademik başarılarıyla fark yaratacaktır” dedi.

Mektebim Okulları’nın Türkiye’de ki kampüslerine değinen Duran “2011 yılında 150’e yakın öğrencisi ile Büyükçekmece’de eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan Mektebim Okulları, adını 1928 yılında kurulan Millet Mektepleri’nden alıyor. İstanbul Beylikdüzü, Beykent, Büyükçekmece, Bahçelievler, Fatih, Bahçeşehir, Silivri, Bakırköy, Atakent, Ümraniye, Ataşehir ve Avcılar’da, Tekirdağ, Çorlu ve Edremit’te, Ankara Oran, Etimesgut, İncek ve Batıkent’te, İzmir, Yalova, Yozgat ve Diyarbakır’da kampüsleri bulunan Mektebim Okulları, 20 bine yakın öğrencisi ve 36 kampüsü ve 106 okuluyla eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. Mektebim’in, tüm kampüslerinde 2.500’ün üzerinde akademik ve idari personel görev alıyor.

Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Anadolu Fen Lisesi ve Anadolu Sağlık Meslek Liseleriyle çağdaş ve modern eğitim ortamlarında en son teknolojileri kullanarak öğrencilerine dünya standartlarında eğitim imkânları sunuyor. 4 yıl içinde 100 kampüs hedefi olan Mektebim Okulları, teknolojik alt ve üst yapısı, kalıcı öğrenmeye uygun fiziki ortamları, yabancı dil eğitimi ve özgün eğitim modelleriyle fark yaratıyor. Genç Girişimci Ümit Kalko’nun vizyonuyla kurulan Mektebim Okulları, ders içeriklerini ve eğitim modellerini çocukların; bedensel, zihinsel, sosyal ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutacak şekilde oluşturarak, yabancı dil eğitimleriyle öğrencilerine dünya vatandaşı olma imkânı sağlıyor. Native öğretmenlerin eşliğinde İngilizce başta olmak üzere Almanca, Fransızca ve İspanyolca dillerinde yabancı dil eğitimi veren Mektebim Okulları, yabancı dil öğrenimine uygun tam donanımlı akıllı kampüsleriyle öğrencilerini geleceğin dünyasına hazırlıyor. Yabancı dil eğitimine uygun ve eş zamanlı düzenlenen, sosyo-kültürel gezilerle öğrencilerine yerinde ve yaşayarak eğitim imkânı sunan Mektebim Okulları, farklı kültürleri tanıma olanağı sağlıyor dedi.

 

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek