Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 21 Ekim 2016, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 2190 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Goldstar Spor Outlet açıldı

Lüleburgaz eski İstasyon Caddesi kapalı Pazaryeri karşısında hizmet verecek olan Goldstar Spor Outlet Mağazası gerçekleştirilen mini tören sonrası hizmete açıldı.
Goldstar Spor Outlet açıldı

Mekanda açılışa özel 100 TL’lik alış veriş yapan ilk 50 müşteriye ise futbol topu hediye edildi.

İşletme sahibi Barış Bınaroğlu, markaları daha ucuza alabilmek, park sıkıntısı çekmeden özgürce alış veriş yapabilmek isteyenleri yeni mekânlarına beklediklerini söyledi.

Yeni mağazada ayakkabıdan tekstil ürünlerine her türlü spor malzemelerini bulmak mümkün. Ayrıca alt katta stres atmak için boks ringi, üst katta basketbol potası ve duvarlara topları isabet ettirmek için özel alan mevcut. Ayrıca alış veriş yaparken mekanın yan tarafında bulunan cafede müşteriler kahvelerini yudumlayıp dinlenme imkanı bulabilecek.


Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek