Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 21 Ekim 2016, Cuma 09:14 tarihinde eklendi. 1668 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trafik sorununa Duba’lı önlem

Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından Fatih Caddesi üzerine duba koyma çalışması yapıldı.
Trafik sorununa Duba’lı önlem

20 Ekim Perşembe günü Trafik Komisyonun almış olduğu karar gereğince yol kenarına yapılan araç parklarının önlenmesi ve trafik sıkışıklığının önlenmesi amacıyla duba koyma çalışması yapıldığı belirtildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Aslan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Bu işlem, Trafik Komisyonu’nun kararı ile yapılıyor. Kaymakam, Emniyet Müdürü, bazı Kaymakamlığa bağlı Daire Müdürleri ve Belediyemizden de Zabıta’nın katılımıyla oluşturulan komisyon kuruluyor. Onlarla birlikte kararlar alınıyor. Daha sonra alınan kararlar İle gönderiliyor. İl Trafik Komisyonu tarafından onaylanıyor ve bize bildiriliyor. Biz de gerekli çalışmayı yapıyoruz” dedi.

Aslan “Minibüs durağının yerinin değişmesi çok iyi oldu. Minibüs durağında minibüsler duruyor, minibüs açısından herhangi bir sıkıntı yok fakat durağa yakın bir araç park ettiği zaman da minibüsler giremiyor durağa. O zaman da bindirme ve indirmeyi yol ortasında yapmak zorunda kalabiliyor. Bu durumda vatandaşlarımız açısından tehlikeli bir durum oluşturuyor.  Ayrıca arka tarafta araç trafiği oluşuyor. Çok sıkıntı yaşanıyor. Şimdilik bakalım vatandaş memnun, esnaftan bazı sıkıntılar var aracını kapısının önüne çekiyordu. Şimdi buradan günde binlerce araç geçiyor. Esnaf ta 05.30 ile 10.30 saatleri arasında malzemesini getirdiğinde sıkıntı olmayacak. Ama illa getirip aracını dükkanının önüne park etmek istiyor. Sıkıntı oradan çıkıyor. Ama herhalde ilerde sıkıntılarda bir şekilde çözülecek” dedi.

 

Cüneyt Ünlüsoy

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek