Trakya genelinde büyük operasyon
Recep Çotuk’tan muhtarlara tanışma kahvaltısı
Başkan Gerenli’den Paranoya setine ziyaret
Bugün 1 Mayıs
Bu haber 21 Ekim 2016, Cuma 09:13 tarihinde eklendi. 1864 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kollarından komşu ziyareti

AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı Abdussamed Kayalı, beraberindeki partili gençlerle Babaeski Gençlik Kollarına bir ziyaret gerçekleştirdi.
AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kollarından komşu ziyareti

Ziyarette çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı ve üyeler arası tanışma gerçekleştirildi.

Babaeski Gençlik Kolları Başkanı İsmail Kalkan, Lüleburgaz teşkilatından gelen ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getirdi.

Birlik mesajı verilerek başlayan ziyarette üyeler birbirleri ile tanışarak bilgi ve çalışma fikirleri paylaştı. AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Kalkan "Abdussamed Kayalı arkadaşımız Genel  Merkez tarafından Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirildi. Öncelikle biz ziyaretlerine giderek hayırlı olsun, Allah muvaffak eylesin dedik. Sürekli yanlarında olacağımızı, hep birlikte bu davada yürüyeceğimizi belirttik. Kendileri de güzel bir misafirperverlik sergiledi. Güzel bir arkadaşlık sağladık. Bunun neticesinde kendileri bu akşam iade ziyarette bulundular. Yeni yönetim ile dava yolunda gönüllerini koydular bu yola. Elimizden geldiğince Babaeski teşkilatı olarak yanlarında olacağız. Bu davada bir şekilde beraber yürüyüp umarım vatanımız, milletimiz, bayrağımız için güzel adımlar atmaya nasip olacak inşallah. Biz de burada hazırlığımızı yapıyoruz kendilerin karşılamak için. Geldiklerinde hep beraber güzel bir aile ortamı yaratacağız" dedi.

Lüleburgaz Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Abdussamed Kayalı "28 Eylül'de görev nasip oldu. Kısmetse bu heyecan ve enerji ile çalışmaya devam edeceğiz. İlçeler arasındaki mesafeleri aşarak birlikte çalışacağız. Dertlerimizi ve mutluluklarımızı paylaşacağız" dedi.

Ziyarette, geçmiş etkinliklerde yapılan çalışmalar da anlatılarak gülümseten anılar hatırlandı. Komşu ilçeler olmanın yanı sıra kardeşçe ilişkilerin kurulduğu ifade edildi. Gelecekteki çalışmalarda da gerekli paylaşımların yapılacağı dile getirilerek, güzel projelerin de sinyalleri verildi.

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek