HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 19 Ekim 2016, Çarşamba 09:31 tarihinde eklendi. 3559 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mektebim Lüleburgaz’da

36 kampüs ve 106 okuluyla yaklaşık 20 bin öğrenciye eğitim öğretim hizmeti veren Mektebim, Trakya Bölgesinde yer alan okullarına bir yenisini daha ekledi.
Mektebim Lüleburgaz’da

Kırklareli Lüleburgaz ilçesinde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve Anadolu lisesiyle faaliyet gösterecek olan Mektebim Lüleburgaz Kampüsü, 22 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek. Kapalı spor salonu, yüzme havuzu, buz pisti, binicilik alanı, sanat ve müzik atölyeleri, 3D laboratuarı, drama ve bale salonu gibi sosyal ve fiziki alanlarıyla öğrencilerinin bedensel, ruhsal ve fiziksel gelişimini destekleyecek olan Mektebim Lüleburgaz Kampüsünün 2017-2018 eğitim öğretim yılında faaliyete girerek 1500’e yakın öğrenciye hizmet vermesi planlanıyor. Mektebim Okulları Kurucusu Ümit Kalko ve Lüleburgaz Kampüsü Kurucu Müdürü Gökhan Gürbüz arasında imzalanan anlaşma ile Mektebim’in franchise kampüs sayısı 5’e okul sayısı ise 14’e yükseldi.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek