Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 03 Ekim 2016, Pazartesi 09:08 tarihinde eklendi. 4658 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Daloğlu Avukatlık Bürosu kapılarını açtı

Lüleburgaz’da hizmet verecek olan Daloğlu Avukatlık Bürosu, davul ve zurnalar eşliğinde coşkulu bir törenle açıldı.
Daloğlu Avukatlık Bürosu kapılarını açtı

Daloğlu Avukatlık Bürosu, Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi İstanbul Caddesinde 1 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da yapılan coşkulu bir törenle hizmete açıldı. İş adamı Ercan Daloğlu’nun oğlu, Avukat Onur Daloğlu’nun hizmet vereceği Avukatlık Bürosunun açılışı İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca tarafından yapıldı. Emniyet Müdürü Ali Koca açılış konuşmasında, “Hepimiz çocuk yetiştiriyoruz, okutuyoruz. Bu bağlamda Ercan Bey’i de tebrik ediyorum avukat evlat yetiştirmiş. Hayırlı kazançlar diliyorum. Güvenlik kadar adalete de ihtiyacımızın olduğu bir dünyada inşallah doğru bildiğinden şaşmadan hayırlısıyla görevini yerine getirecek. Tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Açılışın ardından İş adamı Ercan Daloğlu oğluyla gurur duyduğunu belirterek, “Burada 65 yıldan beri Ticaretle uğraşan bir firmanın başıyım. Ama oğlumu bir hukukçu olarak buraya getirmek benim için onurdur. Dostlarımızın da bizi bu önemli günümüzde yalnız bırakmaması bizim için ayrı bir onurdur. Hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Avukat Onur Daloğlu kimdir?

Onur Daloğlu, Beykent üniversitesinden 2013 yılında mezun oldu.  Avukatlık stajını Şişli’de bir firmada tamamladı. 3 yıl İstanbul’da çalıştıktan sonra memleketi Lüleburgaz’da avukatlık bürosu açıp hizlet vermeye karar verdi.

Onur Daloğlu “Lüleburgazlı vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vereceğime inanıyorum. Beni bu seviyeye getiren aileme, sonsuz teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek