Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 26 Eylül 2016, Pazartesi 10:11 tarihinde eklendi. 1232 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kredi Yurtlar kurumundan öğrencilere müjde

Kredi ve Yurtlar Kurumunun resmi internet sitesi “yurtkur.gsb.gov.tr”den yayımlanan habere göre Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Sinan Aksu, "Sayın Bakanımız Kılıç’ın talimatıyla birinci sınıf öğrencilerine bir müjdemiz var. Artık Ekim, Kasım ve Aralık aylarında burs ve kredi ödemelerini yapacağız." dedi.
Kredi Yurtlar kurumundan  öğrencilere müjde

Aksu, ekim ayının ilk haftası öğrencilerin burs ve kredi başvurularını alacaklarını ve 11 devlet kurumu üzerinden doğrulattıktan sonra kasım ayı itibari ile başvuru sonuçlarını öğrencilere ileteceklerini söyledi.

Birinci sınıflara müjde

Aksu, üniversite birinci sınıf öğrencilerine müjdesi olduğunu belirterek, “Önceki yıllarda üniversiteye başlayan birinci sınıf öğrencileri müracaatlarını yaparlardı fakat burs ve kredilerini ocak ayı itibarıyla alırlardı. Bu yıl, bu tarihi ekim ayından başlatıyoruz. Sayın Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ın talimatıyla birinci sınıf öğrencilerine bir müjdemiz var. Ekim, Kasım, Aralık aylarını da kapsayacak biçimde birinci sınıf öğrencilerine burs ve kredi ödemelerini yapacağız.” diye konuştu.

“Öğrenci işe yerleşemediyse ödemesini erteleyeceğiz.”

“Eğer öğrenci işe yerleşemediyse ödemeyi erteleme imkanına sahip. Aynı yıl bize müracaat edip dilekçesiyle herhangi bir işte çalışmadığını beyan ederse kredisini işe başlayana kadar erteleyebiliyoruz.” dedi.

 

Haber MERKEZİ 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek