Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 01 Eylül 2016, Perşembe 09:30 tarihinde eklendi. 14484 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üçüncü durumşma 2 Eylül’de

Lüleburgaz’da 12 Eylül 2015 tarihinde öldürülen işadamı Suat Kayalı’nın üçüncü duruşması 2 Eylül 2016 Cuma günü saat 10.50’de Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.
Üçüncü durumşma 2 Eylül’de

Mahkemeye çıkartılacak olan zanlıların  "kasten adam öldürmek", "silahla yağmacılık" ve "bir suçu örtbas etmek için cinayet işlemek" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanmaları bekleniyor

 

Lüleburgazlı tanınmış hayırsever iş adamı 1959 doğumlu Suat Kayalı, 12 Eylül 2015 Cumartesi günü alacağını istemek için gittiği Lüleburgaz’da bağlı Büyükkarıştıran Beldesi’nde işyeri sahipleri tarafından önce dövülmüş daha sonra da kurşunlanarak öldürülmüştü.

Hayırsever işadamı 13 Eylül 2015 Pazar günü de Lüleburgaz’da yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı bir tören ile Lüleburgaz Eski Mezarlıkta toprağa verilmişti.

Olayla ilgili olarak E.Ç. K.Ç. S.Ç.  Ö.Ç. ve M.Ç. göz altına alınıp tutuklanmıştı.

Aradan geçen süre içinde E.Ç. Ö.Ç. ve M.Ç. tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.

 

Olayla ilgili ilk duruşma 5 Nisan 2016 tarihinde ikinci duruşmada 28 Haziran 2016 tarihinde  Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmüştü.

 İlk duruşmada  cinayet zanlıları ilk verdikleri yazılı ifadelerini tekrar etmişler, ikinci duruşmada ise 3 Ağustos 2016 tarihinde olay yerinde keşif  yapılmasına karar verilmişti.

 

Suat Kayalı davasının 3. Duruşmasının 2 Eylül 2016 Cuma günü (yarın) saat 10.50’da Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılmasına kararlaştırıldı.

 

Mahkemeye çıkartılacak olan zanlıların  "kasten adam öldürmek", "silahla yağmacılık" ve "bir suçu örtbas etmek için cinayet işlemek" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanmaları bekleniyor

 

Suat Kayalı’nın sevenlerinin 3. duruşmada verilecek kararların merakla beklendiği ve duruşmaya katılacakları öğrenildi.

Ertan BAYER

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek