İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 01 Eylül 2016, Perşembe 09:25 tarihinde eklendi. 4604 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da bomba korkusu

Lüleburgaz’da gerçekleştirilen Onur Akın konserinde bomba paniği
Lüleburgaz’da bomba korkusu

Lüleburgaz’da önceki akşam 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Lüleburgaz Belediyesi tarafından  Onur Akın konseri düzenlendi.  Konser alanında da yaklaşık 10 bin kişi Onur Akın konserini izledi.

Konser esnasında saat 22.00 sıralarında ise ilginç bir olay yaşandı.

Emrullah Efendi 1.  Ara sokaktan konser alanına doğru gelen sırt çantasını ön tarafında asmış ve ince montlu bir genç şüphe uyandırdı.

Bir vatandaşın; “Bu ne biçim giyinmiş canlı bomba mı bu?” demesi üzerine yakınlarda bulunan polis ve zabıta şüpheli kişiyi yere yatırdı.

Elinde cihaz varken kendisini etkisiz hale getiren polis ve zabıtaya yumrukla vururum imasında bulunan “Bırakın beni patlatırım bak” diyen bu kişiyi duyan vatandaşlar ise şüpheliyi canlı bomba sanıp kaçmaya başladı.

Konsere girmek isteyen yaklaşık 100 kişi canlı bomba korkusu yüzünden konser alanına gidemeden geri döndü.

Olayın konser alanının içinde olmaması ve olayı görenlerin kavga sanıp eğlencesine devam etmesi konser alanında olabilecek olan bir izdihamı engelledi.

Zihinsel engelli olduğu tahmin edilen gencin çantasındakilerin de laptop ve kablo olmasının öğrenilmesinin ardından çevredeki vatandaşlar da rahatladı.

Olayın yaşandığı yerin yanında bulunan bir cafeteryada da bu kişiyi canlı bomba sanan vatandaşların hesap ödemeden kaçması ve bir daha geri gelmemesi nedeniyle işletme yaklaşık  2 bin TL zarara uğradı.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek