Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 23 Ağustos 2016, Salı 09:19 tarihinde eklendi. 1801 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kitaplar Bakanlıktan çalışmak öğrencilerden

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemi kitaplarının dağıtımına önümüzdeki hafta başlanacağını söyledi.
Kitaplar Bakanlıktan çalışmak öğrencilerden

2016-2017 Eğitim Öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 2007 yılından bu yana Babaeski, Pehlivanköy, Lüleburgaz merkez ve köylerin kitap dağıtımı Lüleburgaz Deposu’ndan gerçekleştirilirken, bu yıl da 384 bin 227 adet ders kitabı öğrencilere dağıtılacak.

Lüleburgaz TEK Ortaokulu’nun çok amaçlı salonunda bulunan kitapları incelemelerde bulunan Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, bu yıl 384 bin 227 adet  ders kitabının öğrencilere dağıtılacağını söyledi. Ders kitaplarının %80’inin Lüleburgaz Deposu’na geldiğini belirten Çetin, Ders kitaplarımızın dağıtımına önümüzdeki hafta başlayacağız. Öğrenciler kitaplarını okulların açılacağı ilk gün sıralarının üzerinden alacaklar. Okul öncesinden lise son sınıfa kadar olan bütün ders kitapları Bakanlık onaylı ve ücretsizdir. Öğrencilere ders kitapları dışında başka kitap aldırılamayacak. Okulda ders saatlerinde sadece MEB onaylı dağıtılan kitaplar okutulacak. Kitaplar, Bakanlığın seçtiği komisyonca hazırlandığından anlatımlar yeterli düzeydedir. Öğrenciler ders kitaplarını takip edip, dersi dinlediklerinde başarı ipini çok rahat göğüsleyeceklerdir. Kitaplarımız Bakanlıktan çalışmak öğrencilerden, dedi.

Uğur PİRPOR

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek