Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 17 Ağustos 2016, Çarşamba 09:21 tarihinde eklendi. 1790 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de tadilat başladı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda Pazartesi günü yapılan toplantıda CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, parti binasında tadilatın 16 Ağustos 2016 Salı günü başlayacağını söylemişti.
CHP’de tadilat başladı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’nın söylediği gibi CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda tadilat dün başladı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya yaptığı açıklamada; “CHP ilçe binasında tadilat çalışmaları başladı. 16 Ağustos 2016 Salı günü   itibariyle başlayan çalışmaları yaklaşık 2 hafta sürecek ve  7.000 TL’ye mal olacak. Bir taraftan Lüleburgaz’ımızda nüfus ve seçmen sayısı artarken bir taraftan da üye sayımız artıyor. Yönetimimiz üyelerin ve delegelerin eğitimine özel önem vermekte ve sonbaharla birlikte üyelerin politik ve ideolojik eğitimini hızlandıracağız. Bunun için parti binamızda 25 kişiye aynı anda eğitim verebilecek bir salon yaratabilmek için tadilat çalışmalarına başladık. Eğitim salonu sorunun bu şekilde çözmeye çalışıyoruz. Şimdiden partimize ve ülkemize hayırlı olsun’’dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek