Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 13 Ağustos 2016, Cumartesi 09:28 tarihinde eklendi. 5079 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tatarköy Göleti Piknik Alanı yağmalandı

Tatarköy Göleti Piknik Alanı, duyarsız insanlarımızca acınacak hale getirildi.
Tatarköy Göleti Piknik Alanı yağmalandı

Yaklaşık 200 Bin Avro harcanarak IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında yapılan ve Mayıs Ayında gerçekleştirilen törenle açılışı yapılan Piknik Alanında bulunan yemek masaları adeta yağmalanmış. Masaların sanki üzerlerine çıkılıp inadına kırılmışlar. Kırılan dökülen masaların yanında ise her yeri çöpler sarmış. İnsanlar pikniklerini yaptıktan sonra çöplerini olduğu gibi bırakıp gitmişler.

Bu arada çöpünü toplayıp Piknik Alanı girişine götüren çevreye duyarlı vatandaşlar da buradaki çöp konteynırlarının dolup taştığını belirterek “ Galiba buradaki çöpler yetkililerce de alınmıyor. Yazık güzelim mekan kısa zamanda çöplüğe döndü yağmalandı” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Tüm bölge halkını daha duyarlı olmaya ve yapılan güzelliklere karşı koruyucu olmaya davet ettiler.

 

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek