Lüleburgaz motifleri sergisi açıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu’dan Altıyol’a ziyaret
Aziz Yıldırım’a Lüleburgaz’da coşkulu karşılama
Bu haber 08 Ağustos 2016, Pazartesi 09:13 tarihinde eklendi. 1247 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Can’dan sponsor göndermesi

Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can yaptığı açıklamada, ligin başlamasına bir ay kala hala forma sponsoru bulamadıklarını, bunun sonucunda kulübün ismini “Sahipsiz Kırklarelispor” olarak değiştirmeyi düşündüklerini söyledi.
Başkan Can’dan sponsor göndermesi

Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek olan Kırklarelispor’un Kulüp Başkanı Volkan Can, sponsor bulamadıklarını açıkladı. Forma sponsoru için üç aydır çalmadıkları kapı bırakmadıklarını belirten Can, Ligin başlamasına kısa bir süre kalmasına karşın hala forma sponsoru bulamadık. Önümüzdeki süreçte sponsor bulamazsak takımın adını “Sahipsiz Kırklarelispor” olması için TFF’ye başvuracağız. Kimse taşın altına elini koymuyor. Ne olursa olsun bizim Kırklarelispor mücadelemiz devam edecektir, dedi.

Uğur PİRPOR  

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek