Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 30 Temmuz 2016, Cumartesi 09:35 tarihinde eklendi. 1597 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz'da dans kursu başladı

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nce açılan dans kursu başladı.
Lüleburgaz'da dans kursu başladı

Ekin Atölyesi’nde gerçekleştirilen kursta, çocuklara dans eğitimi veren Akın Yengin,  yaptığı açıklamada, kursun yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Kursta, çocuk gelişim danslarından, modern dansa kadar birçok kategoride eğitimler verildiğini ifade eden Yengin, 3 yaşından 30 yaşına kadar 75 kişinin eğitim gördüğünü kaydetti.

Kursun yaz boyunca süreceğini anlatan Yengin, "Dans kurslarımız başladı. Şu anda 3 yaştan 30 yaşa kadar 75 kişi dans kurslarında eğitim alıyor. Çocuk gelişim dansları, modern dans gibi birçok kategoride eğitimler veriyoruz. Bunun yanında derslerde müzikle ritim çalışmaları da yapıyoruz. İlerleyen günlerde Türkiye Halk Oyunları Federasyonu, Türkiye Dans sporları Federasyonu ve Dünya Latin Dansları yarışmalarına katılacağız. Lüleburgaz’ı dans alanında tüm Türkiye’ye tanıtmak istiyoruz." diye konuştu. 

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek