Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 22 Ağustos 2012, Çarşamba 09:05 tarihinde eklendi. 1013 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Babaeski CHP’de coşkulu bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Babaeski İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı’nın ilk günü Parti Binasında bayramlaşma töreni düzenlendi.
Babaeski CHP’de coşkulu bayramlaşma
CHP Babaeski İlçe Başkanı Hasan Ali Eren, Bayramlaşma Töreni öncesi tüm partilileri parti binası girişinde tek tek karşıladı.
 Düzenlenen Bayramlaşma törenine, CHP Kırklareli Milletvekilleri Mehmet Siyam Kesimoğlu ve Turgut Dibek’te katılarak partililerle bayramlaştı.
Ramazan Bayramı nedeniyle Parti İlçe binasında Ramazan Bayramının 1.Günü düzenlenen Bayramlaşma törenine; CHP Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğdu, CHP Babaeski İlçe Başkanı Hasan Ali Eren, CHP Kırklareli Milletvekilleri Mehmet Siyam Kesimoğlu ve Turgut Dibek, Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, İl Genel Meclis Üyeleri Alaattin Ergin, Hüseyin Taşkın, CHP Belediye Meclis Üyeleri, CHP Babaeski İlçe Teşkilatı ile Alpullu, Büyük Mandıra, Sinanlı, Karahalil Belde Teşkilatları ile çok sayıda partili katıldı.
CHP Babaeski İlçe Başkanı Hasan Ali Eren, Bayramlaşma Programı öncesinde Parti binasında yaptığı konuşmasında şunları söyledi;
“Dostluğu, sevgiyi ve gelecekteki siyasi başarıları paylaştığımız değerli CHP' liler. Duyguların en yoğun yaşandığı Şeker Bayramınızı tebrik eder mutluluklar dilerim. Ayrıca; üst üste verdiğimiz şehitlerin, ocaklarına ateş düşen ailelerinin ve de Silivri de tutsak olan, yıllardır sevdiklerine özlem, doğanın yeşiline ve toprağına hasretlik duyan; Balbay’ların, Haberal’ların da bayramını sizler adına kutluyor, yüzlerin ve güllerin hiç solmadığı güneşli günlerin özlemiyle hepinize saygılar sunuyorum.”
CHP’li Partililer daha sonra birlikte Protokolün Tansa Düğün Salonu’nda gerçekleşen Bayramlaşma Törenine katıldılar.
Metin KARAKUŞ-BABAESKİ
 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek