Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 22 Ağustos 2012, Çarşamba 09:02 tarihinde eklendi. 1001 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kesimoğlu’dan sendika isteyen işçilere destek

CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, “Lüleburgaz'da sendikalı olduğu için işten çıkarılan TEKBOY tekstil fabrikası işçileri ve Plaş Plastik işçileri onurlu bir mücadele yürütmektedir” dedi.
Kesimoğlu’dan  sendika  isteyen işçilere   destek
Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yayınlanan Kesimoğlu, “Sendika gerekçesiyle işten çıkarılan emekçi kardeşlerimin bu mücadelelerinde sonuna kadar yanlarında olmayı, demokratik her zeminde elimden gelen katkıyı yapmayı kendime görev bilmekteyim” ifadelerini kullandı.
Kesimoğlu sendikalı olmanın anayasal bir hak olduğunu hatırlatırken, “Sendikal örgütlülük demokrasinin en önemli unsurlarından biridir. Ancak bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin gelmiş geçmiş en büyük sendika ve emek düşmanı iktidarlarından biriyle karşı karşıyayız.Bu büyük sendika düşmanlığı iktidarın ve küresel sermayenin daha gerici, daha köleci, eşine vahşi kapitalizm döneminde rastlanır sömürü koşullarını yeniden oluşturmayı hedeflemesi neden olmaktadır. Çalışma hayatına taşeron işçilik kavramını hakim hale getiren küresel sermayenin ve onun kuklası AKP hükümetinin karşısındaki en önemli güç ise sendikalar ve örgütlü işçilerdir.Bizleri, çocuklarımızı insanca haklardan mahrum edip, çalışma koşullarını sadece küresel sermayenin ve iktidarın çıkarlarına gore düzenlemek istiyorlar” dedi. Ömer MUTLU
 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek