Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 25 Temmuz 2016, Pazartesi 09:15 tarihinde eklendi. 1035 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Selahattin Minsolmaz’dan Kongre Meydanı’na ziyaret

Türkiye’de15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından ülke genelinde olduğu gibi Lüleburgaz’da da demokrasi nöbeti gerçekleştirildi.
Selahattin Minsolmaz’dan Kongre Meydanı’na ziyaret

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın organizasyonu ile geçtiğimiz Cuma akşamı Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda gerçekleştirilen demokrasini AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’da ziyaret etti.

Demokrasi  nöbetinde mahalle ve köy muhtarları ile, milli eğitim camiası ile görüşen Minsolmaz, “Türkiye çok büyük bir tehlike atlattı. Eğer darbe olsaydı hem Türkiye bölünecekti hem de 50 yıl geriye gidecekti.  Ülke genelinde darbeye karşı duran Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, polislere ve halkımıza çok teşekkür ediyorum. Tarih bu darbeye karşı duruşu altın harflerle yazacak” dedi.

Öte yandan Hürfikir Gazetesi köşe yazası İlyas Şen’de Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda bir konuşma yaptı.

İlyas Şen,”Bu darbeciler Adnan Menderes’e yapmak istediklerini Recep Tayyip Erdoğan’a yapmak istedi ama milletimiz iman günü ile engelledi” dedi.

 

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek