Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 23 Temmuz 2016, Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi. 2081 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz CHP Taksim’e araç kaldırıyor

CHP’nin yarın İstanbul’da düzenleyeceği “Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi” ne CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü de araç kaldıracak.
Lüleburgaz CHP Taksim’e araç kaldırıyor

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya yaptığı açıklamada; “15 Temmuz gecesinden beri ülkemize yaşatılan kaos devam etmektedir. Ülkemizi bu kaosun içine sokanlardan mutlaka hesabını soracağız. Bu kaos sevicilerinin ve Türkiye düşmanlarının beklentisi kardeşi kardeşe, askeri polise, milleti orduya düşman etmektir. Bütün Türkiye düşmanlarına karşı Cumhuriyet sevdalıları ve demokrasi savunucuları olarak sesimizi yan yana getirip Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıktığımızı göstermek için Pazar günü 18:00’da milyonlarca vatansever olarak bir araya geleceğiz. Bu büyük buluşmada partili partisiz ülke sevdalısı vatan sevdalısı herkesi hiçbir ayrım yapmadan bu büyük buluşmaya davet ediyoruz. Pazar günü saat 12:00’da eski Hükümet Binası önünden kalkacak ücretsiz otobüslerimiz ile umudu büyütmeye geleceğimize sahip çıkmaya taksime gidiyoruz. Bu vatan sahipsiz değildir. Karanlık güçlerin eline bırakılamaz. Hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızı Pazar 12:00’da Hükümet Konağı önüne bekliyoruz.” Dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek